Greencode maakt duurzaam zichtbaar

Gezocht: Talent, Expertise en Drive

Greencode is geïntroduceerd als een concept dat duurzaamheid in de gebouwde omgeving zichtbaar maakt. Dat is goed, want door te informeren en inspireren wordt het toepassen van duurzame maatregelen gestimuleerd.

 

Daarnaast is Greencode het interactieplatform dat duurzame leveranciers een podium geeft. Met het door ons ontwikkelde CMS voor smartphone sites kunnen bedrijven eenvoudig hun eigen smartphone site maken, die vervolgens door ons aan duurzame projecten wordt gelinkt.

 

Wij werken ook aan het displayen van duurzaamheid van producten. Scooter KO, de eerste 100% duurzame Nederlandse electroscooter krijgt bijvoorbeeld Greencode signing. 

Greencode ontwikkelt zich snel. Zowel zakelijk als technisch en inhoudelijk. De mogelijkheden zijn enorm, maar de capaciteit van het team is nog beperkt. Greencode is autonoom gegroeid tot wat het nu is: een veelbelovend initiatief met een begin van zakelijk succes. Om de potentie van Greencode te benutten hebben we talent, expertise en drive nodig. 

Daarom zijn wij op zoek naar mensen die vanuit een ondernemende houding een bijdrage willen leveren aan Greencode. Wij zoeken naar een team dat samen met ons de ontwikkelingsmogelijkheden van Greencode wil onderzoeken en inzetten. Met dit team willen wij op zoek naar investeerders die ons gaan helpen om Greencode de versnelling te geven waarmee wij het potentieel kunnen benutten.

De volgende talenten en expertise kunnen wij goed gebruiken: 

Technisch: smartphone sites, apps, backoffice systemen, CMS

Marketing/communicatie: strategie, planning, uitvoering

Commercieel: levellen, enthousiasmeren, overtuigen en binnenhalen

Operationeel: organiseren, stroomlijnen, doen

 

"Vanuit een ondernemende houding een bijdrage leveren" betekent dat wij nog niet zover zijn dat er vaste salarissen kunnen worden uitbetaald. Winstdeling behoort al wel tot de mogelijkheden. Wij willen een compact, talentvol en vaardig team creëren dat bij een kapitaalinjectie mede-eigenaar wordt van Greencode.

 

Ondernemend betekent dus dat je in het concept gelooft en er voor gaat. Dat je een zelfstarter bent, die voorlopig minimaal 20 uur per week aan Greencode en het team kan en wil besteden.

Interesse gewekt? mail ons op info@greencode.nl

Gezocht: Talent, Expertise en Drive